Probabil că dumneavoatră încă nu ştiţi, însă finalul lecturării acestor rânduri vă vor aduce o certitudine a faptului că doriţi să vă alăturaţi, într-un fel sau altul, poveştii noastre.

Suntem vicecampioni naţionali la fotbal american. Suntem de asemenea o mână de oameni deloc neglijabilă, care din pură pasiune îşi dedică o parte semnificativă din timpul şi energia proprie unei idei îndrăzneţe. Împărtăşim şi credem în valorile promovate de acest sport şi în impactul pe care îl are asupra societăţii. Ne place totodată să credem într-o chimie în continuă perfecţionare a echipei, în sinceritatea acţiunilor noastre, în progres.

În calitatea dumneavoastră de potenţial susţinător dedicat, suntem convinşi că deja cunoaşteţi beneficiile imediate şi previzibile ale unei posibile şi dezirabile colaborări de acest fel. Am decis astfel să nu vă insultăm inteligenţa, ci să încercăm să subliniem concret şi succint atuurile noastre. Avem un parcurs ascendent continuu şi fără regres, la care invităm să ia parte pe oricine este cu sufletul deschis, indiferent de statut social, rasă, religie sau gen. Respectăm comunitatea şi valorile familiei, avem încredere că sportul aduce schimbare în bine şi o atitudine umilă, plină de bun-simţ, cât şi una încrezatoare, de luptător. Preţuim legătura noastră cu susţinătorii noştri, colaboratorii, ne respectăm oponenţii în teren şi în afara lui. Acum doresc să vă întreb atât: cine nu şi-ar dori să-şi asocieze propria imagine cu astfel de crezuri sănătoase?